Despre Minebea Intec

Compania germană Sartorius Intec GmbH a devenit Minebea Intec GmbH, calitatea germană și eficiența japoneză îmbinându-se cu succes în noile linii de produse ale companiei, cu soluții pentru o gamă diversă de aplicații industriale.
PHILRO INDUSTRIAL este reprezentant unic pentru România și integrator abilitat al soluțiilor și produselor comercializate de către Minebea Intec GmbH.

Noua gamă Puro

Odată cu introducerea noii serii Puro, tehnologiile de vârf ale Minebea Intec sunt acum disponibile într-o gamă accesibilă. Cu o mare varietate de aplicații, un număr mare de soluții inovatoare de cântărire industrială sunt acum disponibile ca parte a gamei Puro. Aceasta înseamnă că puteți beneficia la un preț accesibil de un produs de înaltă calitate, de la un producător de top al sistemelor de cântărire și inspecție.


Detectoare de metale

banner detectie metale Minebea

Indiferent daca ne referim la industria alimentară, farmaceutică, sau în general la produsele de larg consum, toți producatorii au obligația de a asigura calitatea, prin detecția contaminanților în produsul final. Produsul care ajunge la consumatorul final trebuie sa respecte o calitate controlată menționată, orice neconcordanță putând genera pierderi, atat de imagine, cât și financiare, pentru producător. În acest context, detectoarele de metale au devenit echipamente obișnuite în cadrul liniilor de producție moderne.
Detectoarele industriale de metale oferă garanția unui produs fără contaminanți metalici, periculoși pentru consumatorul final. Acestea nu afectează produsul în nici un mod și nu folosesc tehnologii daunătoare pentru operatori sau consumatori. Detectoarele de metale nu necesită condiții speciale de utilizare, putând fi configurate relativ simplu în funcție de natura produsului ce urmează a fi inspectat. Ele pot fi livrate în diferite configurații, cu propriul sistem de transport sau, în funcție de tipologia și natura benzii transportoare existente, pot fi integrate direct în linia de producție.


Verificatoare de greutate (checkweighers)


Folosite pe aceeași bandă, împreună cu un detectoar de metale, sau în mod independent, verificatoarele de greutate sunt esențiale pentru asigurarea calității produselor. Checkweigher-ele Minebea pot fi configurate în funcție de aplicația dorită, fiind opțiunea recomandată pentru liniile de producție la care funcționarea fără întreruperi este esențială.


Platforme industriale de cântărire

O gamă largă de variante, în funcție de necesitățile fluxului tehnologic în care vor fi integrate:

 • pentru utilizare reglementată de metrologia legală
 • platforme aprobate metrologic pentru utilizarea fără indicator, conectate direct la PC
 • pentru cântăriri interne și de control
 • pentru cântăriri sau verificari în flux dinamic pe banda
 • pentru verificarea calității produselor în fluxul de producție
 • verificarea greutății și/sau numărarea produselor
 • asigurarea trasabilității produselor
 • în versiuni vopsite sau din oțel inoxidabil
 • cu clasă de protecție ridicată, până la IP 69K
 • pentru folosire în medii agresive
 • cu rezistență la coroziune ridicată
 • cu certificări ATEX

Sisteme de cântărire pentru camioane


Sisteme de cântărire pentru rezervoare și silozuri


Sisteme de dozare


Diverse tipuri de celule de sarcină și indicatoare


Cauți ceva anume?

Nu ai găsit ce căutai? Vizitează Minebea-Intec online: