Proiectele de automatizare a proceselor realizate de către PHILRO INDUSTRIAL reprezintă soluții la probleme foarte specifice, care au necesitat o comunicare detaliată cu clientul, pentru ca rezultatele să fie optime. Specialiștii noștri au o mare experiență practică în acest gen de aplicații, soluțiile dezvoltate aducând beneficii substanțiale companiilor care le-au implementat.
Din motive de confidențialitate, exemplele de proiect prezentate în continuare nu pot fi descrise în amănunt.

Aplicații de automatizare a proceselor, bazate pe machine vision


Acest tipuri de proiecte au la bază detecția și analiza imaginilor în timp real, folosind camere video specializate, de înaltă performanță, și software ce utilizează librării machine-vision. Se optimizează prin automatizare activitățile ce necesită decizii umane bazate pe evaluare vizuală, crescând astfel randamentul și reducându-se erorile. Fiecare proiect este analizat în detaliu pentru a oferi o soluție optimă, păstrând pe cât posibil infrastructura existentă, rezultând astfel un minim de investiție în echipamente suplimentare din partea clientului.
Analiza video poate fi folosită în multiple aplicații cum ar fi: verificarea contaminanților în recipiente transparente, verificarea codului de bare și a trasabilității acestuia, verificarea completitudinii unui recipient, verificarea numărului corect de produse dintr-un pachet, verificarea dimensiunilor unui produs sau reper, etc.
Modulul de analiză video poate fi combinat cu oricare din soluțiile standard Minebea (detecție metale, verificare greutate etc.) și poate fi integrat într-o singură soluție complet automatizată.

Aplicații de identificare automată, bazate pe ANPR


De regulă, acestea sunt aplicații de identificare a plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculelor ȘI de integrare cu alte procese sau sisteme informatice. Diferența dintre oferta PHILRO INDUSTRIAL și alte sisteme similare este dată de gradul de precizie al identificării (peste 99%, în orice fel de condiții meteo sau de iluminare) și de flexibilitatea sistemului, soluția ANPR a PHILRO INDUSTRIAL fiind singura din țară capabilă să identifice cu precizie numerele de înmatriculare ale vagoanelor feroviare.

Aplicații de urmărire / evidență active, bazate pe RFID și Bluetooth


Aceste aplicații utilizează "etichete" (taguri RFID, beaconuri Bluetooth Smart) care se asociază activelor ce se doresc identificate și urmărite (vehicule, echipamente, angajați). În funcție de cerințe, identificarea activelor "etichetate" poate fi făcută într-un singur punct (de exemplu, pentru control acces) sau în multiple puncte (aplicații de urmărire active, inventar la raft, pontaj automat etc.), putându-se realiza "hărți" ale poziționării acestora în timp și spațiu, configura alarme la diferite evenimente etc.

Vezi și:Dezvoltare / testare

PHILRO INDUSTRIAL are echipă proprie de dezvoltare software și laborator de testare pentru proiectele de automatizare. Fiecare proiect este inițial testat în laborator sau în condiții similare utilizării în producție, pentru ca implementarea în locația clientului să fie cât mai rapidă și mai eficientă.Afacerea ta are nevoie de automatizare? Cu siguranță, te putem ajuta.