Machine vision

 
Domeniul inspectiei video este domeniul cu cea mai rapida dezvoltare al Philro Industrial. Avand o posibilitate extrem de mare de aplicabilitate si customizare conform cerintelor fiecarui client, noi consideram analiza video ca fiind viitorul acestei industrii. 
Sistemele de analiza video de tip machine vision pot fi proiectate pentru configuratii cu un spectru larg de aplicatii ce pot asigura atat disponibilitatea in utilizare cat si precizia necesara in fluxul particularizat al productiei. Datele sunt colectate prin interfetele de lucru sau din magistrale CAN de la echipamentele si senzorii care asista intregul lant si vor fi centralizate si analizate de un software sofisticat ce va garanteaza rezerve de flexibilitate si de performanta impreuna cu o comunicare sigura intre toate componentele sistemului . 
Inspectia video poate fi folosita in multiple aplicatii precum:
– verificarea contaminantilor in recipienti transparent
 verificarea codului de bare si a trasabilitatii acestuia
 verificarea completitudinii unui recipient
 verificarea numarului corect de produse dintr-un pachet
 verificarea dimensiunilor unui produs sau element, etc.
Pentru rezultate foarte bune, Philro Industrial foloseste ultima generatie de camere video de fabricatie germana, in ajutorul carora sunt adaugate sisteme de iluminare profesionale, fie cu lumina in spectru vizibil fie in infrarosu, in functie de aplicatia in care este solicitata o astfel de solutie. Managementul centralizat al datelor primare de baza foloseste o tehnologie ingenioasa de manipulare si de sortare pentru personalizarea cea mai buna posibila a rezultatelor urmarite. Elementele de informatie si de operare faciliteaza o utilizare usoara si accesul direct la functiile esentiale ale sistemului de analiza. Procesul de monitorizare si analiza poate fi creat sa lucreze intr-un mod interactiv cu operatorul, astfel incat acesta sa poata avea posibilitatea corectiva sau de interventie asupra fluxului analizat.
Echipamentul de analiza video poate fi combinat cu oricare din solutiile standard (detectie metale, verificare greutate) si poate fi integrat intr-o singura solutie completa. Sistemele de analiza ofera informatii optime privind fluxul tehnologic vizat stocheaza datele in baze de date complexe care in urma analizei software confera linistea unei operari fara eroare.
Se pot genera rapoarte statistice ce se pot filtra dupa anumite criterii sau informatii solicitate la cerere. Precum in cazul statisticilor de greutate la preambalate, monitorizarea si documentarea in analiza video ofera statistica trasabila 100%. Modulele de monitorizare si de evaluare ofera o vedere generala completa a progresului unui proces de productie, permitandu-va oricand sa luati masura de corectie inainte ca eficienta procesului dumneavoastra sa fie compromisa. Sistemele de analiza video pot lucra asociat cu echipamente de detectie a metalelor, verificatoare de greutate sau alte sisteme de asigurare a calitatii si trasabilitatii, iar monitorizarea tuturor valorilor garanteaza o fiabilitate maxima si o calitate sigura a intregului proces. Cele doua componente hardware si software ale sistemelor de analiza si statistica, personalizate si specifice ramurii in care sunt implementate,  sunt exemplele tipice forte care includ aplicatia cu limite variabil-setabile pentru monitorizarea integritatii si calitatii fluxului de productie, pentru analiza si controlul sofisticat al mecanismelor si sistemelor ce fac parte din acesta.
 
Pentru mai multe detalii, accesați site-ul de profil al companiei noastre: http://www.detectievideo.com/.

 

 

Domenii PHILRO Industrial

Cantare auto & CF

Cantare auto & CF

Platforme de cântărire auto și CF moderne, automatizate, special proiectate pentru optimizarea costurilor. Read More
Echipamente

Echipamente

Soluții bazate pe componente de top, de la producători consacrați de echipamente și sisteme industriale. Read More
Sisteme fotovoltaice

Sisteme fotovoltaice

Servicii all-inclusive: proiectare, livrare, montaj și punere în funcțiune a sistemelor ongrid, offgrid și hibride. Read More
Acces & identificare

Acces & identificare

Soluții de control acces, monitorizare și identificare, pentru vehicule rutiere, feroviare, sau pentru personal. Read More
Machine vision

Machine vision

Sistemele de analiza video de tip machine vision pentru un spectru larg de aplicatii in flux de productie. Read More
  • 1