arrow
arrow

Dozare

 
Intr-un flux de productie, indiferent daca discutia ar face referire la o ramura industriala, alimentara, farmaceutica sau la oricare alt domeniu in care sunt utilizate materii prime solide, lichide sau pulberi, dozarea acestora este cea care contribuie la realizarea produsului finit. In consecinta, putem spune despre calitatea si siguranta produsului ca sunt asigurate de acuratetea sistemului de dozare.
Philro Industrial poate produce la cerere si implementeaza sisteme de dozare complet automate sau sisteme de dozare semiautomate manuale, asistate de un operator, in ambele cazuri oferindu-se acelasi grad de acuratete si precizie. Acestea sunt validate de un sistem informatic printr-un program software specializat, conceput de echipa Philro Industrial si creat dedicat in conformitate cu retetarul utilizat, respectand specificatiile dvs privind fluxul de productie. Astfel, exista certitudinea calitatii produsului finit si standardizarea lui prin repetabilitate.
De asemenea, programul software ofera si o alta componenta importanta necesara unui flux de productie in procesul de asigurare al calitatii, mai exact trasabilitatea. Sistemele pot avertiza supervizorul productiei sau pot interactiona cu operatorul, implementand la cerere sau dupa caz diverse modalitati de afisaj vizual sau acustic pentru marcarea diferitelor stadii de dozare. Sistemele de dozare, in functie de procesul de productie in care sunt implementate sau functie de solicitarea beneficiarului, pot emite si tipari la o imprimanta conectata un tichet pe care vor fi incluse toate informatiile cu privire la operatia de dozare si care sa reprezinte dovada realizarii cu succes a acesteia.
De asemenea, toate retetele utilizate in procesul de dozare sunt salvate pe calculatorul local, operatorul sau supervizorul acestuia avand tot timpul acces la istoricul operatiunilor efectuate. Cate un scurt video demonstrativ poate fi vizionat pe site-ul nostru la adresele: http://blog.philro.ro/sistem-dozare-aditivi/ si http://blog.philro.ro/cantar-dozator-automat-mobil/