Analizoare cu raze X

 
Tehnologia cu raze X si echipamentele pentru asigurarea calitatii ce fac parte din aceasta clasa sunt capabile să detecteze o gamă largă de factori de contaminare precum metal, sticlă, piatră, os, cochilii de scoici, ceramică şi anumite tipuri de plastic (cum ar fi PVC, Viton® etc.) prin toate tipurile de ambalaj utilizat in procesul de productie al fabricilor din industria alimentara şi la orice dimensiune a pachetului.
Echipamentele cu raze X sunt utilizate in fabrici din întreaga lume, acoperind gama completă de aplicaţii din domeniul producţiei alimentare. Acestea pot fi echipamente cu o singura expunere laterala a produsului inspectat, sau in cazul detectiei cioburilor de sticla aflate in continutul borcanelor din sticla, cu doua expuneri laterale ale produselor, preluate in unghi drept si sincronizate pentru interpretare. 
Intr-o masura mai mica sau mai mare, domeniul echipamentelor cu raze X este oarecum inrudit cu domeniul analizei video despre care puteti citi in pagina noastra dedicata, dar totusi noi il consideram ca ramane un domeniu exclusivist pe de o parte prin tehnologia de lucru (raze X) iar pe de alta parte, prin amplitudinea posibilitatilor de abordare in cadrul unui proces tehnologic in scopul de asigurare a calitatii in cadrul fabricilor de mezeluri, conserve, dulciuri, branzeturi,  imbuteliere bauturi, industria farmaceutica, etc. 
Cu mai mult de douăzeci de ani de experienţă în tehnologia cu raze X pentru industria alimentară de băuturi si industria farmaceutica,  echipamentele cu raze X sunt prezente in game de analizoare diferite, dedicate diferitelor necesitati ale fluxurilor tehnologice de productie. Echipamentele de analiza cu raze X combină cele mai noi tehnologii de design şi de construcţie cu noul software puternic şi intuitiv de la Dylog, oferind fiabilitate şi caracteristici de operare simplu de folosit, stabilind, astfel, noi standarde în tehnologia detecţiei cu raze X. Noul design satisface şi depăşeşte cele mai exigente cerinţe de igienizare şi de protecţie a mediului, stabilite de orice autoritate internaţională. Seria de analizoare cu raze X DYMOND oferă cel mai bun echilibru între necesităţile unui sistem de detecţie cu raze X şi noile standarde industriale pentru controlul calităţii în domeniul alimentar şi farmaceutic. 
La link-ul de mai jos puteti viziona un scurt video de prezentare in lucru a unui echipament cu raze X: http://blog.philro.ro/detectie-cu-raze-x/ .
Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul nostru dedicat analizoarelor cu raze X: http://razex.ro .