Echipamente și integrări

 

Mereu prezent in prima linie a tehnologiei, Philro Industrial, alaturi de partenerii sai, producatori consacrati de echipamente si sisteme industriale, a contribuit la stabilirea standardelor actuale in cantarirea industriala. 

Printr-o combinatie unica de mecanica, electronica, software si inginerie, in urma a doua decenii de aplicare a cunostintelor in proiecte de cantarire si automatizare industriala, produsele noastre sunt create pentru a se integra cu usurinta in procesele dumneavoastra si a va oferi acces direct la beneficiile si calitatile lor, in procesele speciale de inalta tehnologie. De fiecare data cand fiabilitatea si precizia sunt cele care primeaza optiunilor dvs, veti alege cu siguranta serviciile, echipamentele si sistemele noastre, ce au fost intotdeauna privite ca unele dintre cele mai bune din domeniu.

Fiabilitate maxima a procesului, eficienta maxima si performanta neintrecuta pentru productia si procesele dumneavoastra. Asta este ceea ce va putem oferi! 

Software-ul, componentele electronice si cele mecanice ale sistemelor noastre vor lucra permanent intr-o armonie gratioasa pentru a va bucura de rezultate notabile perfecte,  chiar si in conditiile industriale cele mai aspre. Competentele si cunostintele obtinute in cele doua decenii de activitate se regasesc in fiecare sistem achizitionat de dvs, iar prin solutiile personalizate va oferim mai mult decat produse sau echipamente. Oferim solutii, aplicatii si sisteme integrate pentru procesele de operare ale unitatilor dvs de productie, depozitare si logistica. Consiliati de specialistii nostri, aveti posibilitatea de selectie si personalizare astfel incat produsul finit sa corespunda solicitarilor de uz in conditiile reale de exploatare si pentru o durata foarte lunga de timp.

De asemenea, aveti posibilitatea de upgradare a versiunilor initiale prin implementarea de noi sisteme si aplicatii aditionale ce pot fi integrate in scopul de a optimiza si eficienta , automatiza sau superviza procesele fluxului de lucru sau segmente tehnologice ale acestora.  Flexibilitatea si competenta noastra vor sta totdeauna la dispozitia dvs prin specialistii ce va vor ajuta cu placere. 

Suntem gata sa va ajutam oricand aveti nevoie de noi!

 

Pentru mai multe detalii, accesați prin linkurile de mai jos paginile corespunzătoare fiecărui tip de aplicație:

Platforme
Dozare
Urmarirea nivelului
Control preambalate
Detectoare de metale
Analizoare cu raze X

 

 

Domenii PHILRO Industrial

Cantare auto & CF

Cantare auto & CF

Platforme de cântărire auto și CF moderne, automatizate, special proiectate pentru optimizarea costurilor. Read More
Echipamente

Echipamente

Soluții bazate pe componente de top, de la producători consacrați de echipamente și sisteme industriale. Read More
Sisteme fotovoltaice

Sisteme fotovoltaice

Servicii all-inclusive: proiectare, livrare, montaj și punere în funcțiune a sistemelor ongrid, offgrid și hibride. Read More
Acces & identificare

Acces & identificare

Soluții de control acces, monitorizare și identificare, pentru vehicule rutiere, feroviare, sau pentru personal. Read More
Machine vision

Machine vision

Sistemele de analiza video de tip machine vision pentru un spectru larg de aplicatii in flux de productie. Read More
  • 1