• 1
  • 2
  • 3

Sisteme RFID TAG

 
Indentificarea cu tag-uri de inalta frecventa confera siguranta deplina!  
Compania noastra recomanda utilizarea si asociarea acestor sisteme RFID in cadrul aplicatiilor de cantarire. Utilizarea aplicatiilor de identificare prin sisteme RFID in cadrul sistemelor de cantarire nu se rezuma doar la acest aspect foarte relevant datorat rapiditatii, confortului si sigurantei oferite. Sistemele de identificare RFID produse de Philro Industrial pot fi utilizate in orice sistem de control acces, sisteme de monitorizare a parcurgerii unor traseee prestabilite, sisteme statistice, in productie si depozitare, in distributie si coletarie, precum si in cadrul oricaror alte sisteme c e ar putea necesita identificare, numarare, inseriere, urmarire (tracking), stocare, marcare de siguranta a originii produsului, marcare sau monitorizarea unei operatii, etichetare de siguranta, etc.  
In acest scop, in functie de la caz la caz exista tag-uri specific ce pot fi aplicate pe orice fel de suport de orice natura, chiar si etichete tag ce pot fi citite si identificate electronic. Sunt folosite tag-uri si echipamente produse de firma germana Kathrein, cel mai puternic integrator de solutii RFID industriale. Aplicatiile RFID produse de noi au la baza echipamentele firmei Kathrein, dar sunt in intregime realizate de Philro Industrial iar acestea nu sunt limitate de nicio alta colaborare sau licente.  
In ceea ce priveste utilizarea aplicatiilor RFID in cadrul sistemelor noastre de cantarire, identificarea se face rapid de la distante de pana la 6m ceea ce face ca prin amplasarea unui cititor in lateral fata de o platforma de cantarire sau o zona de trecere, rata de identificare sa fie 100%.  Solutia ofera si o nota de spectaculozitate! Tag-ul are proprietatea sa fie inscris simultan cu trecerea pe langa cititor. Se pot insersa date de orice natura, de la valori de parametri pana la eventuale atentionari pentru trecerea ulterioara sau mesaje ce vor fi citite si interpretate la destinatie. Este o facilitate care genereaza dezvoltari impresionante.  
Orice camion sau vehicul care are alocat un tag este imediat identificat. Evident, este necesara etichetarea prealabila a vehiculelor. Avantajul major, dincolo de caracteristicile impresionante dar particulare pe care le ofera sistemele de identificare RFID produse si instalate de Philro Industrial este acela ca tag-urile pot fi citite si de alte cititoare in cadrul altor sisteme RFID, dupa cum si alte tag-uri, anterior montate pe camioane pot fi citite de sistemele noastre. Un camion care detine un astfel de tag nu trebuie sa mai detina un altul in cazul in care este deja utilizat pentru identificarea in alte sisteme. Este necesara doar asocierea tag-ului detinut in cadrul sistemului respectiv.   
Aplicatiile cu sisteme RFID reprezinta una dintre cele mai performante si sigure metode de identificare existente.