• Simple Item 2
  • 1
  • 2

ID CARD control acces

 
Sisteme de control acces cu ID – CI Combo scan (scanner dedicat pentru acte de identitate). Sistemele de control acces produse de Philro Industrial pot include in configuratie un scanner special conceput care extrage automat in format ASCII cele doua randuri de caractere din josul CI (cartilor de identitate). Identificarea se face imediat si automat. Dispozitivul este ultracompact, foarte rapid si lucreaza full automat, iar acesta poate fi utilizat in sisteme care permit accesul controlat in parcari, hoteluri, receptii, zone private sau cu acces limitat, si in orice sisteme automate sau asistate de un operator in care este necesara extragerea rapida si corecta a datelor de identificare ale persoanelor utilizand acte de identificare precum CI, pasaport, permis auto.
Spre exemplu, in cazul sistemelor produse de compania noastra acesta poate complementa sistemul ANPR de recunoastere a numerelor de pe placile de inmatriculare atunci cand este necesara si identificarea automata a soferului. Precizia si eficienta combinate cu usurinta in utilizare asigura linistea oricarui tip de business in care este necesara preluarea rapida a datelor de identificare ale persoanei. Ca exemple de utilizari mai putem aminti, in hoteluri la check-in, in cazinouri, la companiile de inchirieri auto, in banci si magazine la servicii de creditare sau identificare a unor persoane cu statut special (VIP).
Scanarea porneste automat de fiecare data atunci cand un document este plasat pe fereastra de scanare. Sunt capturate si prelucrate mai multe imagini de inalta rezolutie, iar reflectiile glossy cauzate de documentele laminate sunt eliminate pentru a obtine cele mai bune rezultate OCR. In doar 2 secunde sunt disponibile datele OCR, codurile de bare și controalele de autentificare. Acest lucru economiseste o cantitate de timp considerabila (aproximativ 2-3 minute per client) dar ceea ce este foarte relevant prin utilizarea acestui dispozitiv este exactitatea preluarii datelor in comparație cu introducerea manuala a acestora.
ID scanerul este un dispozitiv realizat pe principiul „no maintenance” datorita designului constructiv fara piese in miscare. Scanerul funcționează si se conecteaza in aplicatie prin intermediul unei singure conexiuni USB, fara a fi necesara o alta sursa de alimentare externa. Prin utilizarea cu setari de imagistica de inalta rezolutie in spectrul de iluminare alb vizibil & IR, acesta poate fi utilizat cu dublu scop, putandu-se realiza inclusiv detectarea documentelor frauduloase.