arrow
arrow

Modernizări cântare CF

 
La cerere, sunt posibile cântăriri separate pe oricare dintre cele două platforme, precum şi cumulat. Cele două platforme se sprijină pe celule de sarcină de tipul PR 6221, de producţie Minebea Intec GmbH Germania (fost Sartorius Intec GmbH), având următoarele caracteristici speciale:
– tipul celulelor este de compresie, ceea ce le conferă comparativ cu cele de încovoiere, un înalt grad de fiabilitate şi de protecţie la suprasarcină;
– supraîncărcare repetitivă suportată 200% din capacitatea nominală;
– supraîncarcare de defectare 500 % din capacitatea nominală;
– o înaltă protecţie la interferenţele externe prin asigurarea unui factor de rejecţie a “modului comun” mare, obţinut prin buna calitate a mărcilor tensometrice folosite;
– o foarte bună stabilitate;
– derivă termică redusă;
– derivă foarte mică datorată sarcinilor mari de lungă durată;
– foarte bună rezistenţă la şocuri mecanice;
– eliminarea necesităţii de “împerechere” prezentă la celulele de sarcină digitale, livrate “la set”;
– grad de protectie foarte ridicat IP68 INOX.
Celulele de sarcină se montează în dispozitive speciale de tip PR 6145/00, confecţionate din oţel supus unor tratamente speciale. Programul software de operare si control al cantaririlor livrat pentru sistemele de cantarire modernizate este similar si beneficiaza de aceleasi caracteristici si functii standard oferite de compania noastra in cazul sistemelor de cantarire noi.
Calitatea şi caracteristicile tehnice ale echipamentelor germane folosite, asociate cu profesionalismul echipelor de instalare situează în clasa Premium sistemul de cântărire vagoane CF modernizat de Philro Idustrial.