arrow
arrow

Modernizări cântare auto

 
In functie de modelul existent in locatia dvs, modernizarea sistemului de cantarire se poate aborda pastrandu-se calea de rulare pentru platforma de cantarire in cazul cantarelor cu dale transversale (foto A), sau va fi construita integral una noua in cazul cantarelor pe “PI-uri” cunoscute si sub denumirea de cantare “in sferturi” (foto B). Fundatia se va modifica adecvat pentru montajul sub structura de rezistenţă, a celulelor germane de sarcina marca Sartorius cu kit-uri originale de montaj, precum si a unui sistem propriu de limitare a deplasarilor in plan orizontal.
Aceste modificari vor inlocui intregul ansamblu de parghii vechi. Sistemul de cântărire modernizat va fi instalat îngropat precum cel existent anterior, având calea de rulare la nivelul solului. Modificarea fundaţiei existente poate fi realizata şi de beneficiar în regie proprie, dar pentru operativitate Philro Industrial oferă soluţii complete de modificare a acestor fundaţii prin echipe proprii. Precum in cazul cantarelor rutiere nou constuite, echipamentele utilizate la modernizarea sistemelor de cantarire sunt fabricate in Germania de Minebea Intec GmbH (fost Sartorius Intec GmbH); comunicarea si transferul datelor catre PC se face in mod Ethernet TCP|IP sau Wireless.
De asemenea, si aceste cantare auto modernizate de compania noastra pot fi integrate în orice sistem de tip Business Intelligence (BI), reţea informatică, programe de tip CRM si control acces. In scopul cresterii eficientei , a profitabilitatii si sigurantei afacerii dvs, sau in vederea obtinerii unui sistem automat de cantarire fara operator, cantarele rutiere modernizate pot fi asociate si upgradate cu alte sisteme performante produse de compania noastra, pe care vi le punem la dispozitie si pentru care asiguram integrarea lor in aplicatiile specifice, conform solicitarilor si discutiilor aplicate purtate cu dvs. in acest scop.
Printre aceste sisteme enumeram:
– Sisteme ANPR (recunoasterea automata a numarului placii de inmatriculare)
– Sisteme RFID TAG
– Sisteme de control acces cu ID CARD
– Sisteme de cantarire cu identificare prin sms si generare de E-ticket.