arrow
arrow

Cântare combinate

 
Din necesitatea de a cantari in acelasi amplasament camioane si vagoane CF, dar si pentru a veni in ajutorul clientilor cu un sistem care imbina utilitatea si fiabilitatea celor doua tipuri de cantare intr-o investitie mai mica, departamentul de proiectare al Philro Industrial a creat si omologat un cantar combinat, rutier si CF. Acest model de cantar este disponibil doar fabricat de compania noastra si deserveste printr-un singur sistem atat operatiile de cantarire statica ale unui cantar rutier cat si cele ale unui cantar feroviar. Vagoanele sunt cantarite stationar si nu este necesara dezlegarea lor in timpul cantaririi.
Ecartamentul standard este normal, de 1435 mm, dar in functie de solicitarile de implementare acesta poate fi si ingust sau lat. In mod uzual capacitatea nominala a cantarului combinat este de 100 tone, aceasta putand fi abordata constructiv pana la maxim 200 tone (in cazul locatiilor speciale sau cu un specific de utilizare agabaritic). Platforma sistemului de cântărire este modulara si poate fi livrata in diverse tipologii de formate si combinatii, cu lungimea totala utila cuprinsa intre 15 si 24 de metri, in functie de necesitatea de uz a locatiei. Cele doua platforme de cantarire ale sistemului (A+B) in functie de cazuistica abordata, vor fi sprijinite direct pe 10 sau 12 celule de sarcină montate in kit-uri speciale ce permit auto-alinierea.
Celulele sunt conectate prin intermediul a doua cutii de jonctiune la indicatorul de greutate al sistemului de cantarire. Indicatorul de greutate Sartorius MAXXIS5 pe care il utilizam in configuratia acestor sisteme de cantarire este varful de gama al companiei germane partenere. Indicatorul de greutate Sartorius Maxxis5 permite inclusiv controlul procesului de incarcare - descarcare. De asemenea, comunicarea cu PC-ul la care poate fi conectat este foarte facilă, indicatorul Maxxis5 putand permite transferul datelor in mod Ethernet TCP|IP, Modbus TCP, RS232, RS485, USB, prin SD Card; 4 digital I|0.