arrow
arrow

Cântare CF dinamice

 
Sistemele de cantarire vagoane CF in regim dinamic sunt pretabile si isi dovedesc rentabilitatea financiara in locatiile cu un flux feroviar intens. Cantarul CF in regim dinamic poate fi integrat cu un sistem performant ANPR produs de compania noastra prin intermediul caruia se poate realiza automat identificarea vagoanelor CF trecute prin fluxul de cantarire.
Bazata pe un cantar feroviar standard compus dintr-o platforma de cantarire sau din doua, pentru cantarirea vagoanelor ce au incarcatura lichida sau solida, sistemul de cantarire vagoane CF ICMV 04 permite cantarirea din mers a vagoanelor CF avand viteza de 7 pana la maxim 10 km/h. Senzorii inductivi utilizati permit detectia fiecarei roti, iar un algoritm inteligent si suficient de sofisticat identifica tipul vagonului care se cantareste si decide care este momentul optim al cantaririi acestuia pe una sau pe ambele platforme ale cantarului.
In regim dinamic, in cazul vagoanelor incarcate cu materiale solide, cantarirea se face secvential, boghiu cu boghiu sau osie cu osie, rezultatul cantaririi fiecarui vagon fiind obtinut prin insumare.
In cazul vagoanelor ce au incarcatura lichida, cantarirea se face cu vagonul aflat complet pe cantarul feroviar, fiind eliminate fenomenele de balansare a incarcaturii care conduc la erori de masurare. Similar unui cantar CF standard, termenul de punere în operă al acestei instalatii de cantarire in mers de tip ICMV 04 necesită un timp scurt datorită modulelor din beton armat fabricate de compania noastra.
Platformele de cântărire şi modulele din beton armat necesare fundaţiei sunt realizate industrial sub calitate controlata, în propria noastră fabrică. Structurile betonate realizate sunt calitativ net superioare oricărei soluţii abordabile în alte condiţii. Calitatea, caracteristicile tehnice si fiabilitatea echipamentelor germane folosite, asociate cu profesionalismul echipelor de instalare situează sistemul de cântărire ICMV în clasa Premium.