arrow
arrow

Cântare auto

Producem cele mai fiabile cantare rutiere din Romania!
In mod standard sunt disponibile doua game de modele, “Flat” si “U”, cu dimensiuni intre 12 si 18 metri si capacitati maxime nominale de 60 sau 80 tone. Echipamentele sistemelor de cantarire sunt fabricate in Germania de Minebea Intec GmbH (fosta Sartorius Intec GmbH), iar platformele betonate sunt produse sub calitate controlata in fabrica noastra. Cantarele rutiere se instalează suprateran, dar modelele „Flat” pot fi montate şi îngropat având calea de rulare la nivelul solului. Termenul de implementare este foarte scurt datorită modulelor din beton armat fabricate de noi.
Fundaţia poate fi construită şi în regie proprie de catre beneficiar conform planurilor puse la dispozitie de compania noastra, dar pentru operativitate, Philro Industrial oferă soluţii complete de realizare a acestor fundaţii prin echipe proprii.
Comunicarea si transferul datelor catre PC se face in mod Ethernet TCP|IP sau Wireless. Toate cantarele auto marca PHILRO INDUSTRIAL pot fi integrate în orice sistem de tip Business Intelligence (BI), reţea informatică, programe de tip CRM si control acces. De asemenea, in vederea cresterii eficientei , a profitabilitatii si sigurantei afacerii dvs, sau in scopul obtinerii unui sistem automat de cantarire fara operator, cantarele rutiere marca Philro Industrial pot fi asociate si upgradate cu alte sisteme performante produse tot de compania noastra, pe care vi le punem la dispozitie si pentru care asiguram integrarea lor in aplicatiile specifice, conform solicitarilor si discutiilor aplicate purtate cu dvs. in acest scop.
Printre aceste sisteme enumeram: Sisteme ANPR (recunoasterea automata a numarului placii de inmatriculare) | Sisteme RFID TAG - Sisteme de control acces | Sisteme cu ID CARD | Sisteme de cantarire cu identificare prin sms si generare de E-ticket