arrow
arrow

Cantare feroviare Philro Industrial

Sistemul de cantarire pentru vagoane CF poate fi configurat pentru lungimi de pana la 24 m si pentru o capacitate maxima nominala cuprinsa intre 100 si 200 tone, în funcţie de necesitatile de uz ale locatiei sau de gama de vagoane utilizata. In mod uzual este utilizata capacitatea nominal maxima de 100 tone.

Termenul de punere în operă al acestor sisteme necesită un timp scurt datorită furniturilor din beton armat prefabricate de compania noastra în propria fabrică. Conexiunea intre indicator si sistemul informatic este de tip ETHERNET. 

Programul software de operare si control al sistemelor de cantarire înregistrează, prelucrează, tipăreşte, poate face exporturi si integrari cu alte programe de management ale bazei de date ce include toate datele cântăririi., putand fi integrat în orice sistem de tip Business Intelligence (BI) sau reţea informatică. Sistemul elibereaza tichetul de cântar si rapoarte specifice ce pot fi filtrate de operator dupa criterii si conditii diferite. Optional, prin implementarea suplimentara de echipamente si a unui software specializat, sistemul de cântărire poate avea o extensie ANPR (Automatic number plate recognition) care să determine în mod automat identificarea vagoanelor CF preluand numarul de inmatriculare de pe tabla de marcaj a vagonului CF.